Bazen in de Business

In deze podcast gaan we in gesprek met Prof. Dr. Ton Wilthagen en de voorzitter van het OndernemersAkkoord midden-Brabant Nicky Foesenek over inclusief ondernemen en de arbeidsmarkt van de toekomst. Luisteren dus!Een podcast over inclusief ondernemen en de toekomst van de arbeidsmarkt.

 

Gasten

Wij bedanken Ton & Nicky voor het deelnemen aan onze Bazen in de Business Podcast!

image

Prof. Dr. Ton Wilthagen

Hoogleraar

Ton Wilthagen is hoogleraar Institutioneel-juridische aspecten van de arbeidsmarkt in nationaal en internationaal perspectief aan de Universiteit van Tilburg. In 1993 promoveerde hij op het proefschrift ‘Het overheidstoezicht op de arbeidsomstandigheden'.

image

Nicky Foesenek

Voorzitter OndernemersAkkoord & Horecaondernemer

Nicky is 32 jaar en al bijna zijn hele leven lang werkzaam in de horeca. Hij is directeur/eigenaar van de Bonheur Horeca Group met 120 man personeel.

image

Joey Lelieveld

Coaching

Joey begon op 14 jarige leeftijd als DJ, draaide in de jaren daarna op alle grote festivals zoals Tomorrowland en reisde de hele wereld rond tot hij in 2015 te maken kreeg met een burn-out. Hierna is hij artiesten coach geworden en heeft hij zijn eigen onderneming Artist coaching.

image

Nick van Mourik

Marketeer

Nick is al ruim 8 jaar een ondernemer in hart en nieren. Hij is één van de grondleggers van Cheaque en zijn hart gaat harder kloppen van alles wat met marketing en sales te maken heeft.