Bazen in de Business

Toon (43) gaat al wat jaartjes mee in de horeca. Begonnen als DJ in Oostenrijk is hij nu eigenaar van Werken in Oostenrijk. Met die onderneming heeft hij elk seizoen 900 mensen aan t werk in Oostenrijk.De uitdaging is om binnen 2 jaar weer op het peil te staan als waar we destijds zaten.

 

 

Gasten

Wij bedanken Toon voor het deelnemen aan onze Bazen in de Business Podcast! 


image

Toon Wouters

Ondernemer

Heel zijn leven heeft Toon zo'n beetje doorgebracht in het cafe (van zijn ouders) en hierdoor weet hierdoor hij de juiste sfeer bij de juiste mensen neer te zetten. Inmiddels is Toon eigenaar van Werken in Oostenrijk en werken er per seizoen 600 mensen via hem in Oostenrijk.

image

Joey Lelieveld

Coaching

Joey begon op 14 jarige leeftijd als DJ, draaide in de jaren daarna op alle grote festivals zoals Tomorrowland en reisde de hele wereld rond tot hij in 2015 te maken kreeg met een burn-out. Hierna is hij artiesten coach geworden en heeft hij zijn eigen onderneming Artist coaching.

image

Nick van Mourik

Marketeer

Nick is al ruim 8 jaar een ondernemer in hart en nieren. Hij is één van de grondleggers van Cheaque en zijn hart gaat harder kloppen van alles wat met marketing en sales te maken heeft.