Bazen in de Business

Bram (37) begon 12 jaar geleden samen met een vriend met het verkopen van gereedschap. Na 12 jaren van hard werken verkocht zijn bedrijf afgelopen zomer aan een investeringsmaatschappij. In deze aflevering spreken wij met Bram over de uitdagingen die hij de afgelopen 12 jaar heeft meegemaakt als ondernemerToen wij begonnen waren wij denk ik speler 10 in de markt, wat dus betekende dat er nog 9 andere waren dan wij en die zijn wij gewoon keihard voorbijgegaan.

 

 

Gasten

Wij bedanken Bram voor het deelnemen aan onze Bazen in de Business Podcast!

 

image

Bram Mutsaers

Ondernemer

In 2009 is hij samen met zijn compagnon begonnen met de online verkoop van professioneel gereedschap. Het bedrijf groeide binnen 10 jaar naar meer dan 200 medewerkers. In de zomer van 2020 heeft Bram de meerderheid van het bedrijf verkocht en is hij nog als adviseur betrokken. Na de verkoop is Bram weer in start-ups gedoken en heeft hij onder meer HeyHo.nl opgezet. Dit is een online verhuur platform van onder andere gereedschap. .

image

Joey Lelieveld

Coaching

Joey begon op 14 jarige leeftijd als DJ, draaide in de jaren daarna op alle grote festivals zoals Tomorrowland en reisde de hele wereld rond tot hij in 2015 te maken kreeg met een burn-out. Hierna is hij artiesten coach geworden en heeft hij zijn eigen onderneming Artist coaching.

image

Nick van Mourik

Marketeer

Nick is al ruim 8 jaar een ondernemer in hart en nieren. Hij is één van de grondleggers van Cheaque en zijn hart gaat harder kloppen van alles wat met marketing en sales te maken heeft.