Bazen in de Business

Igmar is momenteel DJ bij Radio 538. Hoor in deze aflevering het inspirerende verhaal van hoe een droom werkelijkheid kon worden en hoe Igmar in één klap BN’er werd maar daar ook meteen de nadelen van ervaarde.Wat ik mee zou geven, is dat mensen wat meer in zichzelf mogen geloven.

 

 

Gasten

Wij bedanken Igmar voor het deelnemen aan onze Bazen in de Business Podcast!

 

 

image

Igmar Felicia

Radio DJ

Igmar Felicia is geboren in Amersfoort, “de mooiste stad van Nederland” al zegt hij zelf.<br>Hij was elke maandag tot en met donderdag te horen tussen 19.00 – 20.00 op SLAM! In oktober 2017 stapte Felicia over naar Qmusic, waar hij samen met Mattie Valk en Fien Vermeulen het programma Mattie, Fien & Igmar ging presenteren. Inmiddels is hij DJ bij Radio 538. Waar hij elke dag met muziek bezig kan zijn, zijn grootste passie!.

image

Joey Lelieveld

Coaching

Joey begon op 14 jarige leeftijd als DJ, draaide in de jaren daarna op alle grote festivals zoals Tomorrowland en reisde de hele wereld rond tot hij in 2015 te maken kreeg met een burn-out. Hierna is hij artiesten coach geworden en heeft hij zijn eigen onderneming Artist coaching.

image

Nick van Mourik

Marketeer

Nick is al ruim 8 jaar een ondernemer in hart en nieren. Hij is één van de grondleggers van Cheaque en zijn hart gaat harder kloppen van alles wat met marketing en sales te maken heeft.