Bazen in de Business

De Smarter Foundation heeft als doelstelling om ondernemerschap te stimuleren en daar waar nodig haar steentje bij te dragen. In deze podcast spreken we met Rob Haenen (mede-oprichter) over de Smarter Foundation en alles wat daarbij komt kijken.Als je ‘s ochtends wakker wordt en je bent blij dat je weer met je hobby aan de gang kan gaan, heb je veel meer kans om een succesvolle ondernemer te worden.

 

 

Gasten

Wij bedanken Rob voor het deelnemen aan onze Bazen in de Business Podcast!

 

image

Rob Haenen

Ondernemer

Rob is een geboren ondernemer. Hij stimuleert ondernemerschap waar hij kan en heeft zijn specialisme vooral op het gebied van finance en ICT.

image

Joey Lelieveld

Coaching

Joey begon op 14 jarige leeftijd als DJ, draaide in de jaren daarna op alle grote festivals zoals Tomorrowland en reisde de hele wereld rond tot hij in 2015 te maken kreeg met een burn-out. Hierna is hij artiesten coach geworden en heeft hij zijn eigen onderneming Artist coaching.

image

Nick van Mourik

Marketeer

Nick is al ruim 8 jaar een ondernemer in hart en nieren. Hij is één van de grondleggers van Cheaque en zijn hart gaat harder kloppen van alles wat met marketing en sales te maken heeft.