Bazen in de Business

Tommy is oprichter en eigenaar van Q-Promotions en Q Signing en is verantwoordelijk voor veel drukwerk in Nederland. In deze aflevering hoor je hoe hij gedurende een periode van 20 jaar een bedrijf wist op te bouwen met inmiddels meer dan 40 personeelsledenAls het gevoel goed zit dan doe ik het.

 

 

Gasten

Wij bedanken Tommy voor het deelnemen aan onze Bazen in de Business Podcast! 


image

Tommy Grein

Ondernemer

Toen Tommy Grein bedrijfsleider was van de inmiddels gesloopte discotheek Subway in Tilburg, ontdekte hij een gat in de markt. Hij had voor zijn discotheek altijd drukwerk nodig en wist dat dit ook voor andere horeca gold. Echter was het geleverde drukwerk vrijwel altijd verkeerd. Dat kon beter en dus richtte hij ruim zeventien jaar geleden Q-Promotions op. Van zolderkamer tot bedrijf met eigen pand en ruim vijftig medewerkers in dienst: Q-Promotions is uitgegroeid tot een echte pionier in Tilburg..

image

Joey Lelieveld

Coaching

Joey begon op 14 jarige leeftijd als DJ, draaide in de jaren daarna op alle grote festivals zoals Tomorrowland en reisde de hele wereld rond tot hij in 2015 te maken kreeg met een burn-out. Hierna is hij artiesten coach geworden en heeft hij zijn eigen onderneming Artist coaching.

image

Nick van Mourik

Marketeer

Nick is al ruim 8 jaar een ondernemer in hart en nieren. Hij is één van de grondleggers van Cheaque en zijn hart gaat harder kloppen van alles wat met marketing en sales te maken heeft.