Bazen in de Business

De tweede podcast van Bazen in de business. Tim is 34 jaar en al bijna zijn hele leven lang werkzaam in de horeca. Hij is directeur/eigenaar van de Bonheur Horeca Group met 120 man personeel. In deze podcast bespreken we de uitdagingen die hij de afgelopen maanden heeft gehad als ondernemer en hoe hij ondernemer is geworden.De deuren sluiten op zondag was een heftig moment, alle medewerkers waren er op maandag om op te ruimen en af te sluiten. Iedereen nam afscheid met ellebogen en voeten, dat was heftig.

 

Gasten

Wij bedanken Tim voor het deelnemen aan onze Bazen in de Business Podcast!

image

Tim Wijdemans

Horecaondernemer

Een geboren en getogen Tilburger, 30 jaar, woonachtig in Loon op Zand. Na een dienstverband van 7 jaar en het doorlopen van verschillende functies is hij sinds juni 2015 operationeel directeur van Bonheur Horeca Groep. Een gerenommeerd horeca bedrijf met zeven unieke locaties in Tilburg, ieder met een eigen karakter en sfeer maar allen gestoeld op dezelfde basis. Nieuwe concepten, bijzondere locaties, gastvrijheid, creativiteit en excellente kwaliteit kenmerken de organisatie.

image

Joey Lelieveld

Coaching

Joey begon op 14 jarige leeftijd als DJ, draaide in de jaren daarna op alle grote festivals zoals Tomorrowland en reisde de hele wereld rond tot hij in 2015 te maken kreeg met een burn-out. Hierna is hij artiesten coach geworden en heeft hij zijn eigen onderneming Artist coaching.

image

Nick van Mourik

Marketeer

Nick is al ruim 8 jaar een ondernemer in hart en nieren. Hij is één van de grondleggers van Cheaque en zijn hart gaat harder kloppen van alles wat met marketing en sales te maken heeft.