Bazen in de Business

In deze aflevering hebben we Donna Ubags te gast! We hebben het over hoe zij als model de wereld aan het veroveren is. Van Hunkemöller tot Heineken, Donna is aan! Ook bespreken we het laatste nieuws, van de winst van Max Verstappen tot het regeerakkoord. Luisteren dus!Echt nerveus was ik bij de Hunkemöller show, half naakt op hoge hakken.

 

Gasten

Wij bedanken Donna voor het deelnemen aan onze Bazen in de Business Podcast!

image

Donna Ubags

Model

Vorig jaar belandde ze op de 500ste plek in de lijst der lijsten (FHM 500). De prachtige, Limburgse Donna Ubags. Ze studeert journalistiek, bracht wat tijd door op de fotovakschool én reist heel de wereld rond als model. Al een aantal jaar mag ze schitteren op de catwalk van Hunkemöller. Donna is een prachtig mens, van binnen en van buiten. Meer hoeven we eigenlijk niet te zeggen.

image

Joey Lelieveld

Coaching

Joey begon op 14 jarige leeftijd als DJ, draaide in de jaren daarna op alle grote festivals zoals Tomorrowland en reisde de hele wereld rond tot hij in 2015 te maken kreeg met een burn-out. Hierna is hij artiesten coach geworden en heeft hij zijn eigen onderneming Artist coaching.

image

Nick van Mourik

Marketeer

Nick is al ruim 8 jaar een ondernemer in hart en nieren. Hij is één van de grondleggers van Cheaque en zijn hart gaat harder kloppen van alles wat met marketing en sales te maken heeft.