Bazen in de Business

Leonard is advocaat. Vanaf de start van zijn opleiding wilde hij absoluut geen advocaat worden, nu ruim 20 jaar later is hij het toch nog. In de podcast bespreken we met hem hoe dit komt.Ik ben advocaat, curator en ook nog ondernemer.

 

Gasten

Wij bedanken Leonard voor het deelnemen aan onze Bazen in de Business Podcast! Het was een leuk gesprek en hopen dat het ook jou veel inspiratie brengt.

image

Leonard Bijlsma

Advocaat

Leonard is een ondernemer in de advocatuur. Wat hij namelijk het liefst doet is ondernemers op strategisch niveau adviseren. Niet meteen ingaan op juridische details, maar eerst inzetten op een doordacht plan van aanpak. Leonard onderneemt met je mee, gewapend met 20 jaar ervaring op het gebied van fusies en overnames, privacy rechtelijke vraagstukken of Intellectual Property.

image

Joey Lelieveld

Coaching

Joey begon op 14 jarige leeftijd als DJ, draaide in de jaren daarna op alle grote festivals zoals Tomorrowland en reisde de hele wereld rond tot hij in 2015 te maken kreeg met een burn-out. Hierna is hij artiesten coach geworden en heeft hij zijn eigen onderneming Artist coaching.

image

Nick van Mourik

Marketeer

Nick is al ruim 8 jaar een ondernemer in hart en nieren. Hij is één van de grondleggers van Cheaque en zijn hart gaat harder kloppen van alles wat met marketing en sales te maken heeft.