Bazen in de Business

Margot (31) is met drie Olympische plakken en vele andere gouden medailles een echte bazin in haar business. We bespreken haar carrière en hoe het is om jaren lang topsport te beoefenen.Ik vind winnen wel echt het leukste wat er is.

 

Gasten

Wij bedanken Margot voor het deelnemen aan onze Bazen in de Business Podcast! 

image

Margot van Geffen

Topsporter

De bikkelharde middenvelder van Oranje is een kwelgeest voor vele tegenstanders. Ze vindt het heerlijk om fysiek te spelen en is onvermoeibaar. Margot speelt sinds 2011 in Oranje en debuteerde tijdens het Europees kampioenschap in 2011 direct met een gouden medaille. Dit succes smaakte naar meer met als resultaat goud op de twee grootste toernooien: de Olympische Spelen van 2012 en het WK in 2014. Inmiddels veroverde ze al elf hoofdprijzen met Oranje. Margot woont in Amsterdam en speelt al jaren bij Den Bosch.

image

Joey Lelieveld

Coaching

Joey begon op 14 jarige leeftijd als DJ, draaide in de jaren daarna op alle grote festivals zoals Tomorrowland en reisde de hele wereld rond tot hij in 2015 te maken kreeg met een burn-out. Hierna is hij artiesten coach geworden en heeft hij zijn eigen onderneming Artist coaching.

image

Nick van Mourik

Marketeer

Nick is al ruim 8 jaar een ondernemer in hart en nieren. Hij is één van de grondleggers van Cheaque en zijn hart gaat harder kloppen van alles wat met marketing en sales te maken heeft .