Bazen in de Business

De eerste podcast van Bazen in de business. Arjan Swinkels is al ruim 15 jaar profvoetballer bij clubs als Willem II, KV Mechelen en momenteel bij VVV Venlo. In deze podcast gaan we dieper in op zijn verleden, de gemaakte keuzes en obstakels die hij tegen is gekomen als baas in de business.Alles wat ik doe, doe ik voor de volle 100%. Ik wil er het maximale uithalen!

 

Gasten

Wij bedanken Arjan voor het deelnemen aan onze Bazen in de Business Podcast! 

 

image

Arjan Swinkels

Topsporter

Arjan Swinkels is al sinds hij kon lopen bezig met voetballen. Zijn hele leven lang is hij al topsporter en leeft hij om te voetballen. Een topsporter met een ijzeren mentaliteit, aanvoerder bij veel clubs en een waar club icoon bij bijna elke club waar hij gespeeld heeft.

image

Joey Lelieveld

Coaching

Joey begon op 14 jarige leeftijd als DJ, draaide in de jaren daarna op alle grote festivals zoals Tomorrowland en reisde de hele wereld rond tot hij in 2015 te maken kreeg met een burn-out. Hierna is hij artiesten coach geworden en heeft hij zijn eigen onderneming Artist coaching.

image

Nick van Mourik

Marketeer

Nick is al ruim 8 jaar een ondernemer in hart en nieren. Hij is één van de grondleggers van Cheaque en zijn hart gaat harder kloppen van alles wat met marketing en sales te maken heeft.